Velkommen til NOX Network


Velkommen til NOX Network, Danmarks ældste bar & natklubs netværk.

Crazy Daisy startede i 1992 som en kæde, der hurtigt voksede til 15 steder på 5 år.
Fra 1997 - 2004 var bl.a. Crazy Daisy og Buddy Holly kun et fælles navn og udtryk for et spredt samarbejde der voksede til knap 50 individuelle steder.

Større krav om udvikling og altid at være 100 % professionelle, kreative og innovative betød en gentænkning af hele den frivillige organisation! Nye tider krævede nye metoder!! Derfor valgte ALLE steder efter 7 års decentral styring i efteråret 2004 at gå sammen i et fælles samarbejde, NOX Network.

Formålet med samarbejdet var at styrke fællesskabet, og skabe en unik samarbejdende kæde med central styring på væsentlige hovedområder.

I november 2019 valgte 18 ud af eksisterende 40 NOX steder at sælge deres forretninger og udtræde af netværket. Det efterlod NOX tilbage med 22 steder i Danmark, et skarpt fokus på udviklingen af NOX, og med en strategi om at finde nye, stærke og professionelle samarbejdspartnere. Siden hen er netværket vokset stødt, og netværket er således repræsenteret med 30 steder fordelt på 22 byer i Jylland samt på Fyn, og vi ser fortsat mod fremtiden med udvikling for øje.

I NOX Network samarbejdes på kryds & tværs med fokus på bl.a. strategisk kompetence udvikling af vores medarbejdere, leverandøraftaler, PR & events, NOX care (ansvarlighedsprogram) og generel vidensdeling.

I praksis betyder det, at tiltag indenfor disse områder besluttes centralt. Som samarbejdspartner kan man være sikker på, at aftaler vil blive implementeret og fulgt på alle stederne.

Skulle du have yderligere spørgsmål vedrørende NOX Network, er du meget velkommen til at kontakte NOX Network!

Nicolaj Gyldenberg
Direktør
Mobil: 21 68 11 91
Mail: ngyldenberg@noxnetwork.dk
NOX Network ApS  |   Friis Hansens Vej 5  |   7100  Vejle  |   7586 3750   |   ngyldenberg@noxnetwork.dk